Διέρρευσε η τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone 8

0
Η Apple όπως είναι φυσικό κρατά καλά τα στόματα κλειστά μέχρι ένα προϊόν της να κυκλοφορήσει και πόσο μάλιστα όταν πρόκειται για ημερομηνίες που αφορούν την κυκλοφορία όπως για παράδειγμα του iPhone 8.

Όμως μια καλή πηγή για να αντλήσουμε πληροφόρηση είναι οι προμηθευτές της όπου γνωρίζουν τα χρονοδιαγράμματα της εταιρίας όπως έγινε καίμε το επόμενο iphone.
Η εταιρία "Finisar" θα προμηθεύσει φέτος την Apple ένα ειδικά κατασκευασμένο laser όπου θα βοηθήσει στη νέα τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας στου iphone 8 AR.
Σε ενημέρωση της Finisar σχετικά με τα κέρδη της αναφέρθηκε πως η εταιρία θα ενισχυθεί πολύ φέτος οικονομικά από κάποιον πελάτη της χωρίς να κατονομάζει το όνομα, με ένα προϊόν που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο και οι παραγγελίες θα φέρουν σημαντικά κέρδη.
Είναι προφανές πως αναφέρεται στην Apple που θα χρησιμοποιήσει αυτή τη τεχνολογία και αναμένεται το iphone 8 να παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο και να κυκλοφορήσει στις αρχές του Οκτωβρίου σύμφωνα και με άλλες πηγές.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !