Δείτε τις καταπληκτικές ικανότητες που πρέπει να έχει το ios 11

0
Μας χωρίζουν μόνο τέσσερις ημερες από την παρουσίαση του νέου λειτουργικού της Apple για τις κινητές συσκευές και αναμένεται να είναι εντυπωσιακά αλλαγμένο σε όλα τα επίπεδα.

Πάμε να δούμε μερικά από τα χαρακτηριστικά που όλοι θέλουμε να έχει στο εσωτερικό του...

Νέα εμφάνιση για την Siri
Η Siri εδώ και χρόνια είναι σε στάδιο beta αλλά στο ios 11 αναμένεται να ολοκληρωθεί,  με νέα εμφάνιση και εργαλεία που θα την κάνουν ακόμη πιο χρήσιμη.



Πιο δημιουργικό κέντρο ελέγχου
Το κέντρο ελέγχου στο ios είναι πολύ φτωχό στις επιλογές αφού ούτε μπορούμε να το διαμορφώσουμε αλλά και οι επιλογές που έχει είναι πολύ περιορισμένες.Έτσι στο ios 11 αναμένεται να προστεθούν επιπλέον δυνατότητες.


Νέος τρόπος αναζήτησης στο ios


Ένα Dock που όλοι περιμένουμε
 Το Dock όπως έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν είναι ένα από τα χρησιμότερα πράγματα στο ιός αφού  εμφανίζει τις εφαρμογές που θέλουμε σε όλες τις σελίδες άλλα δυστυχώς μπορούμε να βάλουμε μόνο μέχρι 4.
Στο ios 11 αναμένεται αυτό να αλλάξει και να μπορούμε να προσθέσουμε περισσότερες που μάλιστα να μπορούμε σύντομα να τις χειριστούμε και από εκεί σε μικρό παράθυρο χωρίς να τις ανοίξουμε όπως να στείλουμε ένα μήνυμα.



Φυσικά όλες αυτές παραμένουν να είναι ιδέες ενός σχεδιαστή και ελπίζουμε να τις έχει κάνει πράξη η Apple κάτι που θα το μάθουμε σε τέσσερις ημερες από σήμερα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !