Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση κορυφαίων εταιριών της Αμερικής με τον Donald Trump

Ο πρόεδρος της Αμερικής Donald Trump κάλεσε τις 18 μεγαλύτερες εταιρίες κολοσσούς της Αμερικής με σκοπό να συζητήσουν για τον εκσυγχρονισμό των δημόσιων ψηφιακών υπηρεσιών, καθώς και τη μείωση του κόστους στον τομέα αυτό.

Σύμφωνα με τη δήλωση του Trump, τα μέτρα αυτά μπορούν να σώσουν τους Αμερικανούς φορολογούμενους μέχρι και 1 τρισεκατομμύρια δολάρια τα επόμενα 10 χρόνια.
Οι ηγέτες των εταιριών εξέφρασαν τις απόψεις τους με τον Cook να δηλώνει πως <Οι ΗΠΑ θα πρέπει να είναι το πιο σύγχρονο κυβερνητικό σχήμα στον κόσμο. Αν και αυτό δεν είναι αλήθεια>
Ο επικεφαλής του Αμαζον Dzheff Μπέζος δήλωσε ότι θα ήθελε τη έγκριση του Trump να χρησιμοποιούν εμπορικά διαθέσιμες τεχνολογίες,όπως η μηχανική μάθηση και την τεχνητή νοημοσύνη.
Ο Πρόεδρος του Τεχνικού Συμβουλίου Jared Kushner σημείωσε ότι ορισμένα κρατικά ιδρύματα των Ηνωμένων Πολιτειών, συμπεριλαμβανομένου και του Υπουργείου Άμυνας, εξακολουθούν να χρησιμοποιούν ακόμη δισκέτες.
Το Τεχνικό Συμβούλιο δημιουργήθηκε με το διάταγμα του προέδρου των ΗΠΑ Donald Trump από την 1η Μαΐου. Ο πρόεδρός διορίστηκε ο Jared Kushner και  ανώτερος σύμβουλος επικεφαλής του Λευκού Οίκου είναι η σύζυγός Ivanki Tramp. Ο σκοπός του Συμβουλίου είναι «η μετατροπή και ο εκσυγχρονισμό  ς» των δημόσιων ψηφιακών υπηρεσιών
Σχόλια