Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

CCustomize: Ένα νέο δωρεάν tweak για το κέντρο ελέγχου

Όπως αναφέρω και στο τίτλο ένα νέο tweak κυκλοφόρησε σήμερα και πρόκειται για το CCustomize όπου μπορείτε να διαμορφώσετε το κέντρο ελέγχου όπως επιθυμείτε από τις επιλογές που διαθέτει.

Μπορείτε να βάλετε σκοτεινή εμφάνιση να αφαιρέσετε διακόπτες να αφαιρέσετε προ επιλεγμένους διακόπτες και άλλα εικονίδια για του χρήστες με το ios 10.
Το CCustomize είναι συμβατό με το ios 10 και διαθέσιμο δωρεάν από το ρεπό του BigBoss.Σχόλια