Η ανανεωμένη σελίδα μας και τι καινούργιο έχει...

0
Φίλες και φίλοι όπως διαπιστώσατε το blog μας έχει ανανεωθεί ριζικά κάτι που το ήθελα πολύ καιρό καιρό τώρα καθώς από το 2008 που πρωτοανέβηκε οι αλλαγές που γινόταν ήταν μικρές.

Μέσα από τα σχόλια σας διαπιστώνω πως η αλλαγή αυτή άρεσε στους περισσότερους και ίσως κάποιους να τους δυσκολέψει αλλά πιστεύω πως η ζυγαριά θα γείρει στο κέρδος που έχουμε.
Να επισημάνω πως ολόκληρος ο σχεδιασμός είναι από εμένα και δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις στον κώδικα αλλά μεράκι για ένα καλό αποτέλεσμα και ας με συγχωρήσετε για τυχόν λάθη.
Η νέα μας σελίδα περιλαμβάνει ένα νέο chat που αν πατήσετε το πράσινο εικονίδιο σας ακολουθεί σε ολόκληρο το blog (στους υπολογιστές).



Η σελίδα είναι σχεδιασμένη ειδικά και για τις κινητές συσκευές έτσι ώστε τώρα να μην κρύβονται οι εικόνες η τα video και για καλύτερη εμπειρία μπορείτε να γυρίσετε την συσκευή σας οριζόντια.
Επίσης στις ios συσκευές είναι διαθέσιμη και η λειτουργία "ανάγνωσης" όταν βρίσκεστε σε μια ανάρτηση έτσι ώστε να μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα  στην ανάρτηση αλλά και το μέγεθος της γραμματοσειράς η ακόμη και το είδος της  όπως σας βολεύει εσάς.



Το blog το έχω ρυθμίσει έτσι ώστε να ανανεώνεται αυτόματα όταν περάσουν τα 6 λεπτά με σκοπό να εμφανίζονται οι αλλαγές που έχει, όπως καινούργιες αναρτήσεις και οτιδήποτε άλλο.
Θα βρείτε συντομεύσεις επάνω στην μπάρα όπως κεντρική σελίδα οδηγό για το τελευταίο jailbreak και άλλες που θα προσθέτω κατά καιρούς.
Θα βρείτε συνδέσμους για επικοινωνία μαζί που με mail, messages twitter και φυσικά ζωντανά στο chat.





 Στον κώδικα του blog έχω προσθέσει ειδικά σχεδιασμένα εικονίδια για όλες τις αναλύσεις των συσκευών έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας με το εικονίδιο του blog σαν να πρόκειται για εφαρμογή για γρηγορότερη πρόσβαση.

Στόχος μας είναι να κάνουμε πιο όμορφη την ψυχαγωγία μας και να λύσουμε προβλήματα η να μάθουμε καινούργια πράγματα όλοι μας.
Τέλος σας ευχαριστώ που με στηρίζεται και ζητώ συγγνώμη για τις διαφημίσεις που εμφανίζονται αν και προσπάθησα να τις περιορίσω, αλλά και είναι το μοναδικό έσοδο όταν κάποιος επισκεφτεί μια από αυτές.
Εύχομαι σε όλους σας καλή ανάγνωση και συμβίωση μεταξύ μας και περιμένω τα δικά σας σχόλια .


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !