BetterTouchTool: Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες του Trackpad στο Mac σας

0
Το Trackpad στο Mac σας πέρα από ότι λειτουργεί σαν ένα ποντίκι όπως σε οποιοδήποτε υπολογιστή με δεξί και αριστερό κλικ, μας επιτρέπει να το διαμορφώσουμε για διάφορες λειτουργίες σαν να πρόκειται για την οθόνη ενός iphone με χειρονομίες όπως να σύρουμε δυο δάχτυλα η να μεγεθύνουμε εικόνες και άλλα.

Όμως οι δυνατότητες που μας δίνει η Apple είναι περιορισμένες καθώς το Trackpad μπορεί να κάνει ακόμη περισσότερα όπως να εκτελεί αυτόματα λειτουργίες στο σύστημα μέχρι να να ανοίγει μια διεύθυνση στο διαδίκτυο άμεσα, πατώντας για παράδειγμα κάποια γωνία σε αυτό η κάνοντας κάποια κίνηση που μας βολεύει και πολλά άλλα που μέχρι τώρα δεν μπορούσατε να φανταστείτε.

Για να ξεκλειδώσετε τις δυνατότητες του Trackpad θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα νέο εργαλείο το BetterTouchTool όπου μπορείτε να κάνετε απίστευτα πράγματα όχι μόνο για το Trackpad που είναι το θέμα μας αλλά και για άλλες λειτουργίες κάνοντας τον υπολογιστή σας ακόμη πιο παραγωγικό.
Το πρόγραμμα BetterTouchTool είναι διαθέσιμο δωρεάν για δοκιμή 45 ημερών και μετά θα πρέπει να κάνετε αγορά που ανάλογα τις προτιμήσεις σας ποικίλλει από 4,49 ευρώ μέχρι 50 ευρώ.
Για να το δοκιμάσετε επισκεφτείτε τον σύνδεσμο εδώ.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !