Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

BetterTouchTool: Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες του Trackpad στο Mac σας

Το Trackpad στο Mac σας πέρα από ότι λειτουργεί σαν ένα ποντίκι όπως σε οποιοδήποτε υπολογιστή με δεξί και αριστερό κλικ, μας επιτρέπει να το διαμορφώσουμε για διάφορες λειτουργίες σαν να πρόκειται για την οθόνη ενός iphone με χειρονομίες όπως να σύρουμε δυο δάχτυλα η να μεγεθύνουμε εικόνες και άλλα.

Όμως οι δυνατότητες που μας δίνει η Apple είναι περιορισμένες καθώς το Trackpad μπορεί να κάνει ακόμη περισσότερα όπως να εκτελεί αυτόματα λειτουργίες στο σύστημα μέχρι να να ανοίγει μια διεύθυνση στο διαδίκτυο άμεσα, πατώντας για παράδειγμα κάποια γωνία σε αυτό η κάνοντας κάποια κίνηση που μας βολεύει και πολλά άλλα που μέχρι τώρα δεν μπορούσατε να φανταστείτε.

Για να ξεκλειδώσετε τις δυνατότητες του Trackpad θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα νέο εργαλείο το BetterTouchTool όπου μπορείτε να κάνετε απίστευτα πράγματα όχι μόνο για το Trackpad που είναι το θέμα μας αλλά και για άλλες λειτουργίες κάνοντας τον υπολογιστή σας ακόμη πιο παραγωγικό.
Το πρόγραμμα BetterTouchTool είναι διαθέσιμο δωρεάν για δοκιμή 45 ημερών και μετά θα πρέπει να κάνετε αγορά που ανάλογα τις προτιμήσεις σας ποικίλλει από 4,49 ευρώ μέχρι 50 ευρώ.
Για να το δοκιμάσετε επισκεφτείτε τον σύνδεσμο εδώ.
Σχόλια