Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Κυκλοφόρησε η δεύτερη beta του ios 11 από την Apple

Με διαφορα ακριβώς δέκα ημερών από την πρώτη έκδοση η Apple αποφάσισε να κυκλοφορήσει την δεύτερη δοκιμαστική έκδοση του ios 11.

Το συναρπαστικό σε αυτές τις ενημερώσεις δεν είναι μόνο οι διορθώσεις που περιλαμβάνονται αλλά και τα νέα στοιχεία που εμφανίζονται σταδιακά μέχρι την κυκλοφορία της χρήσης έκδοσης το φθινόπωρο.
Έτσι σταδιακά η Apple θα ανοίγει τα χαρτιά της φέρνοντας καινούργιες δυνατότητες στους χρήστες που συνεχώς θα ανακαλύπτουμε.
Όσοι από εσάς είχατε την πρώτη δοκιμαστική έκδοση με ένα πιστοποιητικό από προγραμματιστή θα δείτε στης ενημερώσεις της συσκευής σας την δεύτερη beta  με μέγεθος περίπου στα 400 MB και φυσικά και την ενημέρωση του Apple Watch αν έχετε στην κατοχή σας ένα ρολόι της Apple.
Για ότι καινούργιο εντοπιστεί θα αναφερθούμε σύντομα σε μια ανάρτηση ...μείνετε συντονισμένοι.Σχόλια