Η Apple άνοιξε την πρόσβαση στο NFC τσιπ του iPhone με το ios 11

0
Με την κυκλοφορία του ios 11 στην πρώτη beta η Apple ανακοίνωσε και το άνοιγμα του πυρήνα NFC στους προγραμματιστές.

Μέχρι σήμερα το η μόνη λειτουργία που μπορούσε να κάνει το NFC (Near Field Communication) ήταν να διαβάζει αγορές μέσω Apple Pay και τίποτε περισσότερο.
Νωρίτερα ο μοναδικός προγραμματιστής που κατάφερε να το ξεκλειδώσει ήταν ο Ηλίας Λιμναίος γνωστός στο χώρο του jailbreak για τα καταπληκτικά tweaks του.
Η Apple με μια ανακοίνωση στους προγραμματιστές τονίζει πως αυτή η λειτουργία θα ανοίξει νέες πόρτες στους προγραμματιστές με αμέτρητα σενάρια όπως να ενημερώνεστε για μια έκπτωση σε ένα κατάστημα μέχρι να περνάτε ένα έλεγχο σε κάποια αίθουσα και πολλά άλλα.

«Για παράδειγμα, η εφαρμογή μπορεί να ενημερώνει τους χρήστες για τα προϊόντα στο κατάστημα ή στα εκθέματα στα μουσεία που επισκέπτονται,» - αναφέρθηκε σε ένα έγγραφο που δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της .

 Έτσι οι προγραμματιστές τώρα μπορούν να βάλουν στις εφαρμογές τους και αυτή τη λειτουργία όπου θα δούμε νέες δυνατότητες με τα iphone και τα ipad






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !