Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple αναγκάζει τους ιδιοκτήτες των AppleWatch να πετάξουν τα παλιά iPhone τους

Η Apple μας παρουσίασε μαζί με τα υπόλοιπα λειτουργικά και το νέο λειτουργικό για τα ρολόγια της Apple Watch το WatchOS 4.

Στο νέο λειτουργικό έρχονται νέα θέματα για το ρολόι Τoy Story, χαρακτήρες Pixar και το «Καλειδοσκόπιο» αλλά και νέα μενού και λειτουργίες για την Siri.
Όπως γνωρίζετε το ρολόι για να αναβαθμιστεί και να απολαύσει ο χρήστης τα νέα χαρακτηριστικά θα πρέπει να αντιστοιχιστεί με το iphone αφού από εκεί ενημερώνεται.
Όμως οι ιδιοκτήτες του iphone 5 και 5C δεν μπορούν να βάλουν το ios 11 και έτσι τα ρολόγια τους δεν θα μπορούν να ενημερωθούν.
Με αυτά τα δεδομένα η θα πρέπει κάποιος να εγκαταλείψει τις ενημερώσεις για το ρολόι του η να αναγκαστεί να βάλει το χέρι στην τσέπη και να πάρει μια καινούργια συσκευή.

Σχόλια