Η Apple ξεκίνησε το καθάρισμα του AppStore με χιλιάδες εφαρμογές σε όλο το κόσμο

0
Όπως φαίνεται η Apple έβαλε μπροστά το καθάρισμα του AppStore του ηλεκτρονικού της καταστήματος αφαιρώντας χιλιάδες εφαρμογές σε όλο το κόσμο.

Η Ανακοίνωση είχε έρθει από τον περασμένο Σεπτέμβριο αλλά φαίνεται πως τώρα έφτασε η στιγμή σύμφωνα και με τους νέους κανονισμούς που γίνονται ακόμη πιο αυστηροί για τους προγραμματιστές.
Έτσι δεν επιτρέπονται πλέον εφαρμογές αντίγραφα με σκοπό και μόνο το κέρδος καθώς πολλοί ήταν αυτοί που αντέγραφαν εφαρμογές που έχουν επιτυχία όπως το Minecraft και άλλες.
Επίσης η Apple επιτρέπει την δημιουργία εφαρμογών με εργαλεία τρίτων αλλά αρκεί να χρησιμοποιούν τα πρότυπα της εταιρίας κατής σε αντίθετη περίπτωση θα απορρίπτονται.
Τέλος δεν θα επιτρέπει εφαρμογές που δημιουργήθηκαν για συσκευές 32bit καθώς οι νεότερες συσκευές δεν μπορούν να τις υποστηρίξουν.
Έτσι αν αναζητήσετε κάποια παλιά σας εφαρμογή και δεν την βρίσκετε πλέον είναι πιθανό να την κατέβασε η Apple αλλά αν την είχατε αποθηκευμένη μπορείτε να εξακολουθείτε να την χρησιμοποιείτε κανονικά.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !