Η Apple κατάργησε 58.000 εφαρμογές από το App Store της Κίνας σε δύο εβδομάδες

0
Την περασμένη εβδομάδα αναφέρθηκε ότι η Apple είχε καταργήσει χιλιάδες εφαρμογές από το App Store εξαιτίας ενός νέου κανόνα κατά των ανεπιθύμητων μηνυμάτων και των εφαρμογών κλωνοποίησης.

Τώρα, μια άλλη αναφορά αναφέρει ότι μόνο στο App Store της Κίνας, η Apple έχει αφαιρέσει πάνω από 58.000 εφαρμογές τις τελευταίες δύο εβδομάδες.
Από τις συνολικές εφαρμογές και παιχνίδια που αφαιρέθηκαν, το 33,5% ήταν παιχνίδια. Στις 15 Ιουνίου, η Apple απέσυρε 22.000 εφαρμογές από το App Store, οι οποίες είναι 6 έως 10 φορές υψηλότερες από το συνηθισμένο. Όπως αναφέρεται στην εταιρεία ASO 100, αυτή η κίνηση σημαίνει ότι η Apple καθαρίζει και ρυθμίζει το App Store.
Είναι πιθανό ότι η πλειοψηφία των εφαρμογών που αφαιρέθηκαν από την Apple ήταν των 32-bit, οι οποίες θα είναι ασύμβατες με το iOS 11, και έτσι η εταιρεία απλά καθαρίζει το App Store πριν από την κυκλοφορία του αργότερα αυτό το έτος.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !