Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Το animation της οθόνης κλειδώματος ποικίλει ανάλογα με την ταπετσαρία στο ios 11

Με την πάροδο του χρόνου γνωρίζουμε όλο και περισσότερα νέα χαρακτηριστικά για το ios 11 όπως το animation που χρησιμοποιείτε για το ξεκλείδωμα της συσκευής.

Στο προηγούμενο firmware για τα iPhone και iPad εμφανίζει το ίδιο animation κατά την ενεργοποίηση της συσκευής αλλά στο ios 11 αυτό έχει αλλάξει αφού ανάλογα το wallpaper που χρησιμοποιείτε επικεντρώνεται στο φωτεινότερο σημείο της εικόνας.
Το φωτεινότερο τμήμα της ταπετσαρίας χρησιμοποιείται ως σημείο εκκίνησης για την απελευθέρωση του animation και όταν πρώτα δει το φωτεινότερο περιοχή της εικόνας δημιουργεί μια αίσθηση του βάθους.
Αυτή η λειτουργία είναι εντυπωσιακή σε περιπτώσεις όπως το wallpaper του ηλιοβασιλέματος και άλλες που υπάρχει φωτισμός σε κάποιο σημείο της εικόνας.


Σχόλια