Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Adobe έχει κυκλοφορήσει μια δωρεάν εφαρμογή για να ανιχνεύσει και αποθηκεύσει έγγραφα σε PDF μορφή

Η Adobe έχει κυκλοφορήσει μια νέα εφαρμογή Adobe σάρωσης, η οποία επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη σάρωση των σελίδων των εγγράφων και των βιβλίων σε υψηλή ευκρίνεια.
Σύμφωνα με τους προγραμματιστές, το πρόγραμμα μετατρέπει το iPhone και iPad σε ένα ισχυρό φορητό σαρωτή με αυτόματη αναγνώριση κειμένου. Σε αντίθεση με την αναλογική έκδοση, το Adobe Scan είναι δωρεάν, δεν έχει περιορισμούς στον αριθμό των σελίδων και δεν επιβάλλει υδατογραφήματα σε έγγραφα.
Με τη βοήθεια του Adobe Scan μπορούν να μετατραπούν σε ηλεκτρονική μορφή όλα τα έγγραφα, συμβάσεις, άρθρα, τιμολόγια, πιστοποιητικά, και ούτω καθεξής.
Τα αρχεία που προκύπτουν μπορούν να σταλούν με e-mail, εκτός από τη μνήμη του κινητού και στην υπηρεσία Adobe  Cloud.
Την εφαρμογή θα την βρείτε αν διαθέτετε ios 10 και μεγαλύτερο στο σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/adobe-scan-pdf-scanner-documents-receipts/id1199564834Σχόλια