Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η εφαρμογή WWDC 2017 της παρουσίασης είναι πλέον διαθέσιμη στο AppStore

Οι ημερες έφτασαν καθώς βρισκόμαστε μόνο πέντε ημερες από την παρουσίαση της Apple στα καινούργια της λειτουργικά για το IOS το MacOS και OSWatch και AppleTV.

Η Apple σιωπηλά ετοιμάζει τα πάντα για την παρουσίαση και φυσικά δεν θα παρέλειπε να κυκλοφορήσει και την αντίστοιχη εφαρμογή WWDC με νέο περιβάλλον και διαδραστικούς χάρτες όπου θα βοηθήσει αυτούς που θα παραβρεθούν στην ομαλή μετάβαση τους για γρήγορο check-in στο WWDC, αλλά και να βρούνε όλες τις πληροφορίες για την εκδήλωση.
Επίσης η εφαρμογή θα φανεί χρήσιμη και σε όσους θα παρακολουθήσουν απομακρυσμένα την εκδήλωση καθώς η εφαρμογή είναι συμβατή και για το Apple TV με λεπτομέρειες για την ώρα και το περιεχόμενο των εκδηλώσεων όλες τις ημερες.
Τέλος η εφαρμογή λειτουργεί και στο Apple Watch αλλά και στην εφαρμογή μηνυμάτων του iMessages με νέα αυτοκόλλητα.
Για να κατεβάσετε την εφαρμογή WWDC 2017 πατήστε στο σύνδεσμο πιο κάτω.


https://itunes.apple.com/gr/app/wwdc/id640199958?mt=8

Σχόλια