Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η TSMC ξεκίνησε την παραγωγή των επεξεργαστών 10nm για το iPhone 8

Νέο δημοσίευμα του DigiTimes που επικαλείται καλά πληροφορημένες πηγές της αγοράς, αναφέρει πως η εταιρία  TSMC που είναι αποκλειστικός προμηθευτής της Apple ξεκίνησε την παραγωγή των επεξεργαστών A11 που θα ενσωματώνεται στα iphone 8.

Σύμφωνα με πηγές, η TSMC ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει την παραγωγή του τσιπ 10-νανομέτρων των επεξεργαστών της Apple Α11 μέσα στο μήνα Απρίλιο αλλά λόγο τεχνικών προβλημάτων ανέβαλε την παραγωγή λίγες ημερες μετά και έτσι ξεκίνησε σήμερα.
Η TSMC είναι η αποκλειστική κατασκευάστρια και προμηθεύτρια των επεξεργαστών για την Apple με βάση τα σχέδια της εταιρίας.
Πληροφορίες θέλουν το iphone 8 να αργεί φέτος την κυκλοφορία του καθώς είναι πολλά τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει αλλά ίσως αυτή η κατάσταση να αλλάξει μέχρι το Σεπτέμβριο.Σχόλια