Έρχεται σύντομα το "Touch Bar" των Mac και στα iPhone

0
Το Touch Bar το γνωρίσαμε με την κυκλοφορία των πρόσφατων MacBook και είναι το νέο χαρακτηριστικό με μια οθόνη αφής που μας δείχνει συντομεύσεις η εικονίδια εφαρμογών για άμεση πρόσβαση στους υπολογιστές της Apple.

Αυτή η λειτουργία ενέπνευσε τον προγραμματιστή LaughingQuoll και δημιούργησε ένα νέο tweak που προστεθεί στο ios την λειτουργία Touch Bar στο κάτω μέρος της οθόνης και μπορούμε να μεταβούμε άμεσα σε άλλες εφαρμογές χωρίς να χρειάζεται να τις ψάχνουμε.
Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και οι φήμες θέλουν την Apple να το προσθέτει και στο ios 11 αφού δεν θα διαθέτει ένα Home μπουτόν και έτσι θα μπορούμε να διαχειριστούμε τις εφαρμογές μας.
Ο προγραμματιστής που είναι γνωστός για τα επιτυχημένα του tweak όπως το Noctis και το decorus δεν ανακοίνωσε την κυκλοφορία του αλλά ούτε και αν θα είναι διαθέσιμο δωρεάν και θα ανεβεί στο ρεπό του που είναι το http://repo.laughingquoll.net/
Πάρτε μια εικόνα για το νέο tweak που έρχεται στο σύντομο video πιο κάτω....



LaughingQuoll on Twitter

TouchBar Demo 3: https://t.co/MoRThrFZkt

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !