Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

SwitchTint: Cydia tweak new free...χρωματίστε τους διακόπτες στο ios

Ένα μικρό αλλά χρήσιμο tweak θα βρείτε από σήμερα στο cydia και πρόκειται για το SwitchTint όπου μπορεί να φαίνεται μικρό αλλά αρκετά χρήσιμο σε όσους προσέχουν την λεπτομέρεια στο ios.

Με το SwitchTintmporeite να χρωματίσετε τους διακόπτες όπου υπάρχουν στις ρυθμίσεις του συστήματος η και τα περιγράμματα από αυτούς με οποιαδήποτε χρωματική επιλογή επιθυμείτε.
Το tweak είναι συμβατό τόσο στο  9 ios όσο και στο ios 10 και το διαμορφώνεται από τις ρυθμίσεις του.
Θα το βρείτε δωρεάν στο ρεπό του BigBoss.Σχόλια