Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ο συγγραφέας της αυτοβιογραφίας του Steve Jobs είπε πως η Apple δεν είναι πλέον καινοτόμος εταιρία

Ο Walter Isaacson είναι ο συγγραφέας της πρώτης επίσημης αυτοβιογραφίας για την ζωή του Steve Jobs και φιλοξενούμενος στην τηλεόραση του CNBC μεταξύ άλλων ανέφερε πως η Apple δεν είναι πια η καινοτόμος εταιρία αφού έχει ξεπεραστεί από άλλες.

Σαν παράδειγμα έφερε την ψηφιακή βοηθό Siri που όπως αναφέρει έχει παραμένει μόνο σε κινητές συσκευές ενώ εταιρίες όπως η Google και η Amazon έχουν προσαρμόσει την τεχνολογία και για τα σπίτια με ειδικές συσκευές ηχεία.
Τα προϊόντα της Apple δεν φέρνουν μια επανάσταση στην τεχνολογία ούτε προσφέρουν κάτι καινούργιο στην αγορά αφού αντίστοιχα υπάρχουν και από ανταγωνιστές.
Χαρακτηριστικό είναι πως η Apple στο συνέδριο του WWDC2017 που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα διέρρευσε πως θα παρουσιάσει ένα έξυπνο ηχείο με την ψηφιακή βοηθό Siri όπως ήδη κυκλοφορεί από την Amazon εδώ και καιρό  ένα αντίστοιχο προϊών.Σχόλια