Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

SpringToolz: Ένα νέο καταπληκτικό tweak για την εμφάνιση της συσκευή σας

Η κύρια αιτία που χρησιμοποιούμε τα διαφορα θέματα στην συσκευή μας είναι να μπορούμε να αλλάξουμε την εμφάνιση των εικονιδίων από τις εφαρμογές από το προ επιλεγμένο που είναι.

Για το σκοπό αυτό δημιουργήθηκε ένα νέο tweak το SpringToolz που μπορούμε να αλλάξουμε το σχήμα από τα εικονίδια και άλλες χρήσιμες λειτουργίες.
Θα βρείτε προ εγκατεστημένες πολλές όμορφες επιλογές πάνω από 20 όπως να γίνουν στρογγυλά με γωνιές και πολλά άλλα.
Το tweak λειτουργεί κανονικά αλλά θα βρείτε και άλλες λειτουργίες που προς το παρόν δεν λειτουργούν σωστά και σύντομα θα διορθωθούν όπως η λειτουργία "Shape Animations" και "Icon Satellites".
Το tweak SpringToolz μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το ρεπό του BigBoss από ιός 8 και μεγαλύτερο.
Για να εφαρμόσετε τις αλλαγές χρειάζεται επανεκκίνηση της συσκευής.
Σχόλια