Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Έρχεται σύντομα η εφαρμογή Shazam car

Η εταιρεία Blippar, η οποία ειδικεύεται στην ανάπτυξη mobile εφαρμογών, ανακοίνωσε σήμερα ένα νέο πρόγραμμα για το iPhone.Πρόκειται για μια εφαρμογή που μπορεί να αναγνωρίσει τα αυτοκίνητα και να ξέρει τα πάντα για τα χαρακτηριστικά τους ένα είδος Shazam για τα αυτοκίνητα.
Πρόκειται για την επέκταση των υφιστάμενων εφαρμογών Blippar , που μπορεί να αναγνωρίσει διάφορα αντικείμενα και να μάθουν τα χαρακτηριστικά τους αλλά τώρα στόχος θα είναι τα αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν από το 2000 και μετά.
Θα μπορεί να μάθει κάποιος όλες τις πληροφορίες για αυτά από τα διαθέσιμα χρώματα μέχρι το κόστος κατά προσέγγιση.
Η εφαρμογή θα μπορεί να διαβάσει ένα αυτοκίνητο όχι μόνο όταν είναι σταθμευμένο αλλά και εν κίνηση μέχρι και 25 χιλιόμετρα ανά ώρα.
Δεν γίνετε σαφές η κυκλοφορία της εφαρμογής αλλα αναμένεται να είναι πολύ σύντομα.


Σχόλια