Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Photo Slideshow Director Pro: Κάνετε την παρουσίαση εικόνων παιχνίδι (δωρεάν για λίγο)

Έχετε πολλές εικόνες από ένα γεγονός και θέλετε να το παρουσιάσετε σε άλλους η να τις αποθηκεύσετε κάπου για να θυμόσαστε με εντυπωσιακό τρόπο?

Η εφαρμογή Photo Slideshow Director Pro τότε είναι για εσάς και μπορείτε να δημιουργήσετε μέσα σε λίγα βήματα εντυπωσιακά video με τις εικόνες σας και την αγαπημένη σας μουσική.
Επιλέξτε τις εικόνες που θέλετε, την μουσική που θα παίζει και όλα θα γίνουν αυτόματα όπου μετά μπορείτε να αποθηκεύσετε το video σας στο YouTube, Dropbox, SkyDrive η να τις μοιραστείτε με άλλους.
Η εφαρμογή Photo Slideshow Director Pro είναι συμβατή για iphone και ipad από ios 8 και μεγαλύτερο από 3,99 δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα στο σύνδεσμο εδώ.

https://itunes.apple.com/gr/app/id457847244?mt=8

Σχόλια