Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η NIKE κατασκεύασε νέα καλύμματα για το iphone 7

Ο γνωστός κατασκευαστής αθλητικών ειδών ένδυσης και υπόδησης, εισήγαγε μια νέα σειρά καλυμμάτων για το smartphone της Apple το iphone 7 που τα oνομασε Air Force 1 και Nike Roshe σε διαφορα χρώματα.

Και τα δυο καλύμματα είναι κατασκευασμένα από θερμοπλαστική πολυουρεθάνη, η οποία σχηματίζει την εξωτερική εμφάνιση που είναι όμοια με τα πέλματα των υποδημάτων, αλλά προστατεύει επίσης το κινητό από το ξύσιμο και άλλες μηχανικές ζημιές.
Το κόστος για τα νέα καλύμματα είναι στα 35 δολάρια και μπορείτε  να τα βρείτε στην επίσημη σελίδα της εταιρίας στο σύνδεσμο εδώ αλλά η παράδοση είναι διαθέσιμη προς το παρόν μόνο για τις Η.Π.Α.  πιθανόν λόγο περιορισμένης ποσότητας της παραγωγής.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η NIKE κατασκευάζει καλύμματα για το iphone αλλά είναι η πρώτη φορά που μοιάζουν με τη σόλα των παπουτσιών της.
Σχόλια