Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ο Luca Todesco κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του εργαλείου Jailbreak Yalu για τα iPhone 7

Πρόσφατα o προγραμματιστής Donenfild Adam μίλησε για τα θέματα ευπάθειας που ανακαλύφθηκαν στο iOS 10.3.1 και υποσχέθηκε να απελευθερώσει  μια διαθέσιμη έκδοση  στο κοινό με το εργαλείο για jailbreak σε αυτό το λειτουργικό.

Αργότερα η δημοσίευση αυτή σχολιάστηκε από τον Ιταλό προγραμματιστή του Yalu τον Luca Todesco στην σελίδα του στο Twitter.
Ο Ιταλός έγραψε πως ότι μόνο μια ευπάθεια στο firmwear δεν είναι αρκετή για να απελευθερώσει ένα πλήρες jailbreak και αμφιβάλλει ότι η δημοσίευση αυτών των παραβιάσεων της ασφάλειας θα βοηθήσει με την κυκλοφορία ενός νέου jailbreak .
Ωστόσο όμως σήμερα ο προγραμματιστής ενημέρωσε το εργαλείο του Yalu χρησιμοποιώντας ένα νέο κώδικα τρωτών σημείων όπου ισχυρίζεται πως είναι πιο σταθερό για τα iphone 7 στο 10.1.1 αλλά όμως είναι ημιτελές αφού δεν περιλαμβάνει ενσωματωμένο το υπόστρωμα και θα πρέπει ο χρήστης να το βάλει ξεχωριστά.
Για το λόγο αυτό αναφερει πως αν δεν αντιμετωπίζει καποιος σοβαρά προβλήματα σταθερότητας στο iphone 7 να μην το χρησιμοποιήσει ακομη, μέχρι να ολοκληρωθεί.
Το νέο εργαλείο με την μορφή IPA (extra_recipe ) είναι διαθέσιμο στην σελίδα του προγραμματιστή εδώ.Σχόλια