Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Το jailbreak Yalu λειτουργεί και στο ios 10.3.1?

Η αγωνία κορυφώνεται για την κοινότητα του jailbreak αφού η Apple κυκλοφορεί ολοένα και νέα λειτουργικά διορθώνοντας ευπάθειες και οι προγραμματιστές προσπαθούν να βρουν νέους τρόπους root.

Έτσι μια νέα ελπίδα άφησε στο twitter ο γνωστός Ιταλός Lucas αναφέροντας πως μέρος του κώδικα Yalu εξακολουθεί να λειτουργεί και σε νεότερες εκδόσεις του ios όπως στο 10.2.1 και 10.3.1.
Αυτό πρακτικά σημαίνει πως με μια μικρή ίσως τροποποίηση θα μπορεί να κυκλοφορήσει ένα νέο εργαλείο για την εκμετάλλευση του πυρήνα σε νεότερες εκδόσεις.
Η είδηση αυτή δίνει πολλές νέες ελπίδες για την κυκλοφορία ενός νέου εργαλείου παρά το γεγονός πως ο Ιταλός είχε ανακοινώσει πως σταματά να κυκλοφορεί κάποια νέα έκδοση και τώρα δίνει το βήμα σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με αυτό.

Το σίγουρο είναι πως ο τρόπος έχει βρεθεί και για τις νεότερες εκδόσεις καθώς με εικόνες και οι Pangu το επιβεβαίωσαν αλλά το θέμα τώρα είναι το πότε θα δούμε κάτι καινούργιο καθώς το λόγο έχουν τώρα οι γνώστες των πραγμάτων για το jailbreak.
Οι προγραμματιστές όπως έχουμε αναφερθεί προτείνουν στους χρήστες να κρατήσουν αποθηκευμένα τα SHSH2 του ios 10.3.1 καθώς αυτό ακόμη υπογράφεται από την Apple για να μπορούν να το εγκαταστήσουν όταν αυτό γίνει jailbreak οποιαδήποτε στιγμή.


Σχόλια