Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως να ενεργοποιήσετε αυτόματα το υπόστρωμα στο jailbreak Yalu 10.1.1

Όπως θα γνωρίζετε όσοι έχετε jailbreak με το Yalu στο ios 10.1.1 στα iphone 7 θα πρέπει κάθε φορά να ενεργοποιείτε χειροκίνητα το υπόστρωμα για να τρέχουν τα tweaks σας.

Ο Louca εξακολουθεί να εργάζεται για το  Mixtape Player του, ενώ ταυτόχρονα εγκατέλειψε το jailbreak του Yalu 10.1.1
Τώρα όμως οι χρήστες των iphone 7 μπορούν να έχουν μια γρήγορη λύση για αυτό το πρόβλημα, χάρη στον ιρανό προγραμματιστή Mahyar Rezghi.
Ο προγραμματιστής δημιούργησε ένα tweak fix για το υπόστρωμα στα iphone 7

Το Yalu1011 Fix είναι παρόμοιο με άλλες διορθώσεις και εδώ είναι πώς λειτουργεί:

Εκκινεί αυτόματα το υπόστρωμα κατά την εκτέλεση του mach_portal.
Ενεργοποιεί τα LaunchDaemons όπως το RocketBootstrap.
Διατηρεί τον δαίμονα "Dropbear SSH" που τρέχει όλη την ώρα.

Αυτό καθιστά τη ζωή πολύ πιο εύκολη για τους χρήστες του iPhone 7/7 +. Το Yalu1011 Fix επιδιορθώνει επίσης το πρόβλημα των επαναλήψεων και της επανεκκίνησης από το μπλε χρώμα.


Πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Fix Yalu1011

Βήμα 1 Ανοίξτε το Cydia.

Βήμα 2 Μεταβείτε στην καρτέλα Πηγές και προσθέστε αυτό το repo - http://mahyarrezghi.ir/repo.

Βήμα 3 Πηγαίνετε στην καρτέλα Αναζήτηση και αναζητήστε το Fix Yalu1011.

Βήμα 4 Επιλέξτε Εγκατάσταση και Επιβεβαιώστε την εγκατάσταση. Θυμηθείτε, είναι συμβατό μόνο με τα iPhone 7 και το iPhone 7 + το iOS 10.1.1. Δεν είναι συμβατό με το iOS 10.1 αυτή τη στιγμή.

Βήμα 5 Επανεκκινήστε το Springboard.

Βήμα 6 Εκτελέστε το mach_portal για να ενεργοποιήσετε εκ νέου το jailbreak. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας βρίσκεται σε κατάσταση unjailbroken πριν το εκτελέσετε.


Βήμα 7 Περιμένετε 15 δευτερόλεπτα μετά την έξοδο του mach_portal για να εκτελέσετε την Απόρριψη που εμφανίζεται.

Βήμα 8 Ο δαίμονας Substrate και Dropbear θα ενεργοποιηθεί αυτόματα χάρη στο Fix Yalu1011. Αυτό θα συμβεί χωρίς οποιαδήποτε παρέμβαση από μέρους σας.


Σχόλια