Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Φήμες θέλουν το jailbreak στο ios 10.3 να κυκλοφορήσει μετά την τελική έκδοση του ios 10.3.2

Ενώ η ομάδα των Pangu μας έδειξε το jailbreak στο ios 10.3 η αγωνία κορυφώνεται τώρα για το πότε θα κυκλοφορήσει το νέο εργαλείο του jailbreak που θα απελευθερώσει το ios.

Σημερινό δημοσίευμα από προγραμματιστές του χώρου αναφέρει πως να μην περιμένουμε κάτι πριν η Apple κυκλοφορήσει και επίσημα το ios 10.3.2 κάτι που αν όλα πάνε καλά θα είναι το πολύ μέχρι την επόμενη εβδομάδα.
Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση γράφει...

«Αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, η Apple θα κυκλοφορήσει το iOS 10.3.2 μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Ωστόσο, οι χρήστες που χρειάζονται jailbreak θα πρέπει να περιμένουν την @PanguTeam να κυκλοφορήσει ένα εργαλείο για jailbreak στο iOS 10.3.1 (κωδικό όνομα Janus).Η έκδοση του λογισμικού θα κυκλοφορήσει μετά τη δημόσια έκδοση του iOS 10.3.2.

Το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να υποστηρίξει το ios 10.2.1 και παλιότερο αφού η Apple έχει αλλάξει το σύστημα των αρχείων στο λειτουργικό και έτσι αλλάζει και ο τρόπος του jailbreak.
Οι ενδιαφερόμενοι που βρίσκονται στο ios 10.2.1 μπορούν να αναβαθμίσουν άφοβα στην τελευταία έκδοση και να περιμένουν υπομονετικά για ότι νεότερο υπάρχει σύμφωνα με τις φήμες.

Σχόλια