Φτιάξτε την εμφάνιση του iPhone σας μοναδική για την οθόνη κλειδώματος

0
Οι περισσότεροι από εμάς που έχουμε jailbreak στα iphone μας δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στην εμφάνιση του και πόσο μάλιστα στην οθόνη κλειδώματος που είναι και η πρώτη οθόνη που φαίνεται στους άλλους.

Αν λοιπόν είστε από εκείνους που ψάχνουν ακόμη και την απόλυτη λεπτομέρεια τότε για εσάς είναι το εργαλείο θεμάτων το LockPlus10.
Ίσως οι πιο παλιοί να το θυμόσαστε αφού υπήρχε και στης παλιότερες εκδόσεις του ios αλλά τώρα μπορούν να το απολαύσουν και οι χρήστες στο ios 10 και μάλιστα δωρεάν.
Το εργαλείο LockPlus10 σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τα δικά σας θέματα που ταιριάζουν σε οποιαδήποτε συσκευή και μάλιστα να τα μοιραστείτε και με άλλους βάζοντας ότι σας ενδιαφέρει από ρολόγια, κείμενα, εικόνες ενημέρωση για τον καιρό και πολλά άλλα που μπορείτε να τα προσαρμόσετε όπως εσάς σας αρέσει.
Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη και εσείς απλά προσθέτετε αυτά που σας ενδιαφέρουν η τα διαγράφετε άμεσα αν δεν σας αρέσουν.

Το LockPlus10 για να λειτουργήσει χρειάζεται το tweak LockHTML και για να το κατεβάσετε αναζητήστε το στο ρεπό του blog (http://argonaytis.yourepo.com/) η από τον δημιουργό στο ρεπό http://junesiphone.com/supersecret/ που πρέπει να προσθέσετε στις πηγές σας.







Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !