Φτιάξτε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας ενώ εσείς φορτίζετε απλά το iphone σας

0
Το να δημιουργούμε συχνά αντίγραφα ασφαλείας από το iphone μας θα μας εξασφαλίσει πως ότι και να συμβεί στην συσκευή μας εμείς ποτέ δεν θα χάσουμε τα πολύτιμα δεδομένα που μπορεί να είναι οι επαφές μας τα μηνύματα εικόνες και πολλά άλλα χρήσιμα.

Οι περισσότεροι όμως δύσκολα κρατάμε αντίγραφα συχνά στο icloud και πόσο μάλιστα στον υπολογιστή μας με το iTunes.
Τώρα όμως υπάρχει μια πολύ εύκολη λύση για τα αντίγραφα  με μια διαδικασία που την κάνουμε καθημερινά στο iphone μας δηλαδή να το φορτίζουμε.
Πρόκειται για το καλώδιο φόρτισης MEEM που εκτός το ότι είναι ένα πολύ ανθεκτικό καλώδιο που δύσκολα θα κοπεί, αλλά ταυτόχρονα κάθε φορά που φορτίζουμε το iphone μας αυτό αποθηκεύει και ένα καινούργιο αντίγραφο που μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε όποτε το χρειαστούμε.
Μπορεί η τιμή του να είναι λίγο υψηλή αλλά θα σας σώσει σίγουρα όποτε το χρειαστείτε και οι χρήστες των Android συσκευών μπορούν να το αποκτήσουν με έκπτωση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στα 49 δολάρια ενώ οι χρήστες των iphone στα 89 δολάρια στο σύνδεσμο εδώ.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !