Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πέντε επιλογές για να γίνει το iphone σας γρηγορότερο

Όταν ένα iphone η ipad έχει jailbreak πολλές φορές γίνετε αργό που σε μερικές περιπτώσεις αυτό είναι και εκνευριστικό.
Για να κάνετε την ios συσκευή σας που έχει jailbreak,  πιο γρήγορη έχετε πέντε επιλογές που θα αναφερθούμε πιο κάτω και θα βελτιώσουν την ταχύτητα της.


1)Κατεβάστε το κορυφαίο πρόγραμμα για καθαρισμό της συσκευής σας το iCleaner Pro όπου μπορεί να καθαρίσει όλα τα σκουπίδια που έχει εγκατεστημένα αλλά και να απενεργοποιήσετε τους λεγόμενους "δαίμονες" όπως λέγονται που την επιβραδύνουν.2)Αφαιρέστε τα πειρατικά tweaks
Στις περισσότερες τον περιπτώσεων δεν κινδυνεύετε από πειρατικά tweaks αλλά λόγο ότι είναι αμφιβόλου προελεύσεως και δεν υπάρχει καμιά ευθύνη πολλοί τα τροποποιούν με διάφορες άλλες λειτουργίες που βλάπτουν την συσκευή σας.Προτιμήστε τα γνήσια αφού και το κόστος τους είναι μικρό αλλά και έχετε δωρεάν πλέον τις μελλοντικές αναβαθμίσεις σε οποιοδήποτε ios.

3)Περιορίστε τον αριθμό εγκατεστημένων εφαρμογών.
Αν στην συσκευή σας έχετε δεκάδες tweaks είναι σίγουρο σχεδόν 100% πως θα υπάρχουν διενέξεις σε κάποια από αυτά και φυσικά προβλήματα στην συσκευή σας.Για το λόγο αυτό προτιμήστε να έχετε μόνο αυτά που χρειάζεστε πραγματικά και να προτιμήσετε tweaks που έχουν πολλές επιλογές όπως το springtomize και παρόμοια.


4)Κάντε συχνά επανεκκίνηση της συσκευής σας.
Μια συσκευή ακόμη και ένα iphone που δουλεύει ασταμάτητα για πάνω από μια εβδομάδα είναι λογικό να κουράζει τον επεξεργαστή και να γεμίζει την μνήμη του.Έτσι καλό είναι να κάνετε μια επανεκκίνηση της συσκευής όσο το δυνατό συχνότερα για να ξεκινά από την αρχή.


5)Αν τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ και η συσκευή σας είναι απελπιστικά αργή τότε έχετε την τελευταία επιλογή να κάνετε επαναφορά για να καθαρίσουν τα πάντα αλλά όμως να μην αναβαθμίσετε και χάσετε οριστικά το jailbreak.
Δυστυχώς ο Saurik δεν έχει ενημερώσει το Cydia Eraser για το ios 10 και οι επιλογές σας είναι να κατεβάσετε από το Cydia το OSRestoreX η το Semirestore10-Lite για τα οποία έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν και να κάνετε επαναφορά χωρίς να αναβαθμίσετε.
Βέβαια για να κάνετε επαναφορά εξαντλήστε όλες τις πιθανότητες με τις άλλες επιλογές καθώς μπορεί να κάνετε κάποιο λάθος και να χάσετε το jailbreak αφού τα πράγματα δεν διορθώνονται σε αυτή την περίπτωση.


Σχόλια