Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε στο iphone σας το EveryCord (iRec)

Πολλοί από εσάς θα θέλατε μια εφαρμογή για να καταγράψετε σε video όλες τις χειρονομίες που κάνετε στην οθόνη σας όπως για παράδειγμα όταν παίζετε ένα παιχνίδι και πολλά αλλά.

Όμως επίσημη εφαρμογή με αυτή την λειτουργία δεν υπάρχει στο AppStore αφού δεν το επιτρέπει η Apple και έτσι θα πρέπει να στραφείτε σε λύσεις από τρίτους εκτός του καταστήματος της Apple.
Μια καλή επιλογή είναι η εφαρμογή EveryCord (iRec) όπου δεν είναι απαραίτητο να έχετε jailbreak στην συσκευή σας και μπορείτε να την εγκαταστήσετε πολύ εύκολα.
Θα χρειαστείτε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας το αρχείο της εφαρμογής στο σύνδεσμο εδώ.
Κατόπιν συνδέστε στον υπολογιστή σας την συσκευή σας iphone/ipad
Τώρα χρησιμοποιήστε το εργαλείο CydiaImpactor και εγκαταστήστε την δημιουργώντας και το αντίστοιχο πιστοποιητικό.


Αφού ενεργοποιήσετε το πιστοποιητικό σας στις ρυθμίσεις της συσκευής μπορείτε πλέον να απολαύσετε τις δυνατότητες της.Σχόλια