Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Το πολυτελές iPhone 8 με τα μάτια του σχεδιαστή

Τους τελευταίους μήνες έχουμε βροχή από πληροφορίες και κατά καιρούς και εικόνες με το iphone 8 που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο και ο σχεδιαστής Benjamin  Geskin προσπάθησε να αποτυπώσει σε μια δημιουργία του όλες αυτές τις πληροφορίες για το νέο iphone που αναμένουμε.

Με δεδομένο πως θα περιλαμβάνει μια οθόνη OLED από άκρη σε άκρη με το Home να βρίσκετε επάνω στην οθόνη και την διπλή κάμερα να βρίσκεται κάθετα στην συσκευή.
Το αποτέλεσμα είναι μάλλον εντυπωσιακό και δίνει στο iphone μια πολυτέλεια που δύσκολα την βρίσκεις σε άλλες συσκευές από ανταγωνιστές.
Δείτε τις εικόνες που ακολουθούν και αποκαλύπτουν την εμφάνιση του iphone 8.
Σχόλια