Τα έξυπνα ρολόγια των παιδιών μπορούν να αποτελέσουν πραγματική απειλή όταν τα φορούν

Δεν θα κυκλοφορήσει φέτος το iphone 8?

Αν και υπήρχαν οι φήμες για προβλήματα στην παραγωγή του iphone 8 που η Apple δεν κατάφερε να λύσει μέχρι και σήμερα, ωστόσο μια ακόμη επιβεβαίωση έρχεται σήμερα από την Deutsche Bank και αναφέρει στην σελίδα της πως η Apple δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει φέτος το iphone 8 αλλά μια ενημέρωση του iphone 7.

Η κορυφαία τράπεζα της Γερμανίας επικαλείται εμπιστευτικές πηγές από το εργοστάσιο της Foxconn που είναι και ο κύριος κατασκευαστής των iphone.
Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως μετά από προβλήματα στην αλυσίδα εφοδιασμού αναγκάστηκε η Apple να παρατείνει τα σχέδια της για την επόμενη χρονιά  για την κυκλοφορία του iphone 8 ενώ αντίθετα ξεκινάνε οι αλλαγές για τα iphone 7 που ίσως περιορίζονται μόνο στον επεξεργαστή και σε άλλες μικρότερες αλλαγές.
Βασικό πρόβλημα είναι ο σχεδιασμός την νέα οθόνης που είναι OLED αλλά και ενσωμάτωση λειτουργιών όπως ο ανιχνευτής του δαχτυλικού αποτυπώματος.
Μέχρι τον Σεπτέμβριο που θα κυκλοφορήσει ένα νέο μοντέλο έχουμε μεγάλο χρονικό διάστημα και ελπίζουμε να μην αληθεύουν οι φήμες.Σχόλια