Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Clips: Κυκλοφόρησε η πρώτη ενημέρωση της εφαρμογής Clips

Πριν λίγο καιρό η Apple κυκλοφόρησε την νέα της εφαρμογή την Clips όπου πρόκειται για μια εφαρμογή επεξεργασίας video από τις ios συσκευές.

Μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας video με εικόνες αυτοκόλλητα εφέ και άλλα όπου στην συνέχεια τα μοιράζεστε στα κοινωνικά δίκτυα που επιθυμείτε.
Η εφαρμογή Clips σήμερα έχει την πρώτη της ενημέρωση που σύμφωνα με την Apple περιλαμβάνει δυνατότητα να αλλάξετε το κείμενο κατά την αναπαραγωγή του video, προτεινόμενες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μια επαφή σε περίπτωση που έχετε πολλές, και βελτιώσεις σταθερότητας των video.
Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν για ios 10.3 και μεγαλύτερο στο σύνδεσμο πιο κάτω.


What's New in Version 1.0.1

• Tap on Live Title text while playing or paused to edit it
• When sharing to a contact with multiple messaging addresses, Clips suggests the address used most frequently
• Improved stability and reliability when recording video clips and sharing videos that contain certain postershttps://itunes.apple.com/gr/app/clips/id1212699939?mt=8Σχόλια