Πως θα βλέπετε οποιαδήποτε εφαρμογή σας στη λειτουργία CarPlay

0
Όσοι από εσάς χρησιμοποιείτε την λειτουργία CarPlay στο αυτοκίνητο σας θα έχετε διαπιστώσει πως στην οθόνη του αυτοκινήτου εμφανίζονται μόνο εφαρμογές που είναι συμβατές με αυτή τη λειτουργία.

Όμως στην συσκευή μας έχουμε εφαρμογές που για εμάς είναι χρήσιμες και θα θέλαμε να προβάλλονται.
Για αυτή τη δουλειά είναι το νέο tweak NGXPlay όπου μπορούμε να επιλέξουμε οποιαδήποτε εφαρμογή να εμφανίζεται στην οθόνη μας με τη λειτουργία CarPlay.
Θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο σε όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν εφαρμογές GPS που δεν υποστηρίζονται όπως για παράδειγμα του Waze.
Στις ρυθμίσεις του μπορείτε να ρυθμίσετε τα καρέ της εικόνας ανά δευτερόλεπτο να το απενεργοποιείται αν δεν το χρειάζεστε και φυσικά να προσθέσετε τις εφαρμογές που θέλετε.
Το NGXPlay θα το βρείτε δωρεάν στο ρεπό του BigBoss και είναι συμβατό και για το ios 10.
Στα αρνητικά είναι πως αντικατοπτρίζει τις εφαρμογές και έτσι δεν έχουμε κάποιες δυνατότητες από την οθόνη του αυτοκινήτου όπως για παράδειγμα την εμφάνιση του πληκτρολογίου και θα πρέπει να το κάνουμε από την συσκευή μας.









Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !