Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως θα αλλάξετε τον ήχο του κλειδώματος και της έντασης

Ενώ το ios μας δίνει τις επιλογές να αλλάξουμε τους ήχους του συστήματος στην συσκευή μας δεν μας επιτρέπει όμως να αλλάξουμε τους ήχους όταν κλειδώνει η συσκευή και όταν επηρεάζουμε την ένταση της.

Εδώ θα σας φανεί χρήσιμο ένα νέο tweak που είναι σε beta στάδιο και πρόκειται για το CustomSounds.
Με το εν λόγο tweak μπορείτε να αλλάξετε τους ήχους που προ αναφέραμε αλλά δυστυχώς δεν θα βρείτε πολλές επιλογές και συγκεκριμένα για το κλείδωμα θα βρείτε δυο και για τον ήχο μια αυτή του OSX από τα Mac.
Ο δημιουργός του υπόσχεται πως σύντομα θα προσθέσει περισσότερους ήχους εκτός και αν πιάνουν τα χέρια σας και τους βάλετε μόνοι σας με την βοήθεια του iFile.
Το CustomSounds είναι διαθέσιμο δωρεάν αλλά για να το κατεβάσετε θα πρέπει να εγκαταστήσετε το ρεπό https://repo.d4ni.nl/ στις πηγές σας.Σχόλια