Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η μουσική της Apple δεν είναι πλέον δωρεάν σε ορισμένες χώρες

Η Apple ξεκίνησε την υπηρεσία της μουσικής απέναντι στον ισχυρό ανταγωνισμό σε περισσότερες από 100 χώρες, και θέλοντας να υπερισχύσει τότε έδωσε δωρεάν δοκιμαστική χρήση για 3 μήνες.

Έτσι μπορούσαμε να κάνουμε εγγραφή και να απολαύσουμε την μουσική δωρεάν και αν θέλαμε να υπαναχωρήσουμε όταν αυτή θα έληγε.
Σε αυτό το δωρεάν διάστημα οι καλλιτέχνες δεν θα πληρώνονταν από την Apple και οι καλλιτέχνες αντέδρασαν και πολλοί από αυτούς αποχώρησαν τότε κάνοντας την εταιρία να αλλάξει την ταχτική της.
Από σήμερα όμως η Apple σταμάτησε την δωρεάν δοκιμαστική περίοδο αρχικά σε 3 χώρες που είναι η Ισπανία Ελβετία και Αυστραλία.
Για την Ισπανία, η δοκιμαστική περίοδος τριών μηνών πλέον χρεώνεται € 0,99 στην Ελβετία, είναι ένα ελβετικό φράγκο, και για την Αυστραλία είναι 99 σεντς (δολαρίου Αυστραλίας).
Είναι πολύ πιθανό πως μετά από αυτές τις αλλαγές πολλοί θα στραφούν πλέον σε άλλες λύσεις όπως του Spotify, και ας ελπίσουμε πως δεν θα επεκταθεί το metro και σε άλλες χώρες.
Σχόλια