Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η νέα διαφήμιση της Apple δείχνει άδειους δρόμους στην Κίνα

Όποιος δεν έχει ταξιδέψει στην Κίνα και ειδικά στην Σαγκάη δεν μπορεί να γνωρίζει τι σημαίνει κίνηση στους δρόμους αφού είναι η πολυπληθέστερη χώρα του κόσμου.

Εκεί η Apple αποφάσισε να κάνει τα γυρίσματα της νέας της διαφήμισης και να προβάλει την λειτουργία πορτρέτου για το iphone 7.
Η λειτουργία αυτή συνδυάζει τις δυο κάμερες της συσκευής και εντοπίζει το σημείο της φωτογράφισης θολώνοντας τα υπόλοιπα γύρο από αυτό.
Στο video με την ενεργοποίηση της λειτουργίας αυτής ξαφνικά αδειάζουν οι δρόμοι θέλοντας να τονίσει την κάμερα του iphone 7 ο σκηνοθέτης.
Δείτε το νέο διαφημιστικό μήνυμα πιο κάτω...Σχόλια