Έρχονται δύσκολες ημερες για τα ρολόγια της Apple με πόλεμο που ξεκίνησαν οι ανταγωνιστές

0
Η Apple από τις πρώτες ημερες κιόλας της κυκλοφορίας του Apple Watch κατάφερε να σκαρφαλώσει στις πρώτες θέσει όπου και παρέμεινε εκεί με εκατομμύρια πωλήσεις ξεπερνώντας οποιονδήποτε ανταγωνιστή και τους ανάγκασε να προσαρμόσουν τα προϊόντα τους (εφαρμογές) για το νέο της προϊόν.

Όμως μετά από τόσα χρόνια κυκλοφορίας φαίνεται πως οι ανταγωνιστές αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και  να τα βάλουν με τον γίγαντα της τεχνολογίας.
Μια μια οι κορυφαίες εταιρίες του κόσμου σταματούν την υποστήριξη του Apple Watch στις εφαρμογές τους όπως η Google το Ebay το Amazon και άλλες κάνοντας τους χρήστες που ενημερώνουν τις εφαρμογές τους να διαμαρτύρονται για τις εξελίξεις.
Μεγάλη απώλεια για τους χρήστες που ενημέρωσαν τις εφαρμογές τους ήταν  της Google που σταμάτησε την υποστήριξη για το Apple Watch με την εφαρμογή των χαρτών της .
Όπως καταλαβαίνετε αυτό είναι ένα πολύ δυνατό χτύπημα για την Apple και ας ελπίσουμε πως δεν θα ακολουθήσουν και άλλες εταιρίες το παράδειγμα τους.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !