Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple στέλνει τις προσκλήσεις για το WWDC 2017 όπου θα παρουσιάσει τα νέα της λειτουργικά

Στα μέσα Φεβρουαρίου, η Apple ανακοίνωσε επισήμως ότι το φετινό Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών WWDC που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 Ιουνίου έως τις 9 Ιουνίου στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια.

Τώρα, μήνες μετά, η εταιρεία έστειλε επισήμως προσκλήσεις στον τύπο για το ίδιο γεγονός, αλλά με μια σημαντική προσθήκη. Επιβεβαίωση ότι η κύρια ομιλία της εταιρείας, θα περιλαμβάνει όλα τα νέα κατορθώματα. Αυτό πιθανότατα θα περιλαμβάνει τις πιο πρόσφατες εκδόσεις iOS , macOS , watchOS και tvOS.
Φημολογείται επίσης ότι η Apple θα αποκαλύψει ένα ολοκαίνουργιο έξυπνο ομιλητή, που πρόκειται για ένα ηχείο με την Siri καθώς και άλλα ενδιαφέροντα.Η κύρια ομιλία έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 5 Ιουνίου στις 10:00 πμ .Σχόλια