Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Μια καταπληκτική εφαρμογή που θα πρέπει να έχετε όλοι οι χρήστες των Apple Watch

Σκοπός της Apple με την δημιουργία του Apple Watch δεν είναι απλά να μας λέει με ακρίβεια την ώρα αλλά να παρακολουθεί την υγεία του χρήστη αφού πάνω σε αυτό δουλεύουν δεκάδες επιστήμονες που έχουν προσληφθεί από την εταιρία.

Το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια και η ομάδα πίσω από μια καταπληκτική εφαρμογή την "Cardiogram" η αλλιώς καρδιογράφημα στα Ελληνικά απέδειξαν πως η ακρίβεια του Apple Watch με την εφαρμογή αγγίζει το 97% αφού σε έρευνα από 6.000 ασθενείς που συμμετείχαν στη μελέτη, συμπεριλαμβανομένων 200 με παροξυσμική κολπική μαρμαρυγή τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά και μπορείτε να τα διαβάσετε στον σύνδεσμο εδώ καθώς η εφαρμογή χρησιμοποιεί ένα ειδικό αλγόριθμο που από τους χτύπους της καρδιάς ανιχνεύει το πρόβλημα.
Η εφαρμογή Cardiogram είναι διαθέσιμη δωρεάν και μπορείτε να την κατεβάσετε από ios 9.3 και μεγαλύτερο στο σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/cardiogram-watch-your-heart-rate-health/id1000017994

Σχόλια