Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Νέα λουράκια για το Apple Watch από την NIKE

Τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, η Apple και η  NikeLab ξεκίνησαν την περιορισμένη έκδοση της Apple Watch NikeLab. Σήμερα, η Apple και η Nike ακολουθούν περαιτέρω τη συνεργασία τους με τέσσερα νέα λουράκια Nike Sport για το Apple Watch σε διαφορετικούς χρωματισμούς από την συλλογή  "Day το Night".

Η συλλογή "Ημέρα στη Νύχτα" είναι εμπνευσμένη από τα αθλητικά παπούτσια της εταιρίας Nike Air  VaporMax Flyknit κατασκευασμένα από εύκαμπτο υλικό από φθοριούχο 
ελαστομερές που είναι ελαφρύ και διάτρητο για τον έλεγχο του εξαερισμού και του ιδρώτα.
Τα τέσσερα νέα Nike Sport Bands διατίθενται σε τιμή  49.00 δολαρίων το κάθε ένα και είναι διαθέσιμα από την 1η Ιουνίου στο nike.com και σε επιλεγμένα καταστήματα Nike και στις αρχές Ιουνίου από το apple.com, Apple Stores και εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους.Σχόλια