Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple πρόσθεσε το "Steve Jobs θέατρο" στους χάρτες της

Λίγες ημερες απομένουν από την επίσημη έναρξη της νέας έδρας της Apple όπου και θα γίνει και η πρώτη παρουσίαση και η εταιρία πρόσθεσε δορυφορικές εικόνες του πάρκου στους χάρτες της.

Μέχρι πρόσφατα υπήρχε αποτύπωση μονο γενικά του πάρκου αλλα πλέον έχει προστεθεί και 3D εικόνα για οποιον κάνει αναζήτηση στην εφαρμογή των χαρτών της Apple.
Οι εικόνες έχουν αποτυπωθεί από Drone που πέταξαν γύρο από την περιοχή φωτογραφίζοντας και βιντεοσκοπώντας όλα τα σημεία του πάρκου.
Αξίζει να σημειωθεί πως το iphone 8 θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες και η πρώτη συσκευή που θα παρουσιαστεί από την νέα έδρα της εταιρίας.
Σχόλια