Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple θα ξεκινήσει την παραγωγή νέων οθονών micro-LED

Σκοπός της Apple για την επιτυχία της είναι να μην έχει εξάρτηση από τρίτους κατασκευαστές όσο αυτό είναι δυνατό.

Έτσι και το κόστος θα μπορεί να έχει υπό έλεγχο αλλά και θα μειώσει τα προβλήματα της παραγωγής.
Σύμφωνα με την σελίδα του DigiTimes η εταιρία σκοπεύει να βάλει σε εφαρμογή τα σχέδια της για την παραγωγή νέων οθονών τις λεγόμενες micro-LED που είναι πολύ καλύτερες από τις OLED.
Η Apple το 2014 αγόρασε την τεχνολογία από την εταιρία LuxVue στην Ταϊβάν και τώρα ήρθε η στιγμή να ξεκινήσει την παραγωγή της της.
Είναι πολύ πιθανό τις πρώτες οθόνες να τις δούμε στο επόμενο μοντέλο του Apple Watch αν καταφέρει να παράγει χωρίς προβλήματα την νέα της οθόνη που είναι και πιο λεπτή από την LCD και την OLED αλλά και ενεργειακά πιο αποδοτική.
Σχόλια