Η Apple πρόσθεσε ένα ακόμη χρήσιμο χαρακτηριστικό στο iTunes Connect

0
Οι προγραμματιστές που είναι εγγεγραμμένοι στην Apple έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν τις εφαρμογές τους μέσα από το iTunes Connect είτε στην επίσημη σελίδα η και στην αντίστοιχη εφαρμογή για τις ios συσκευές.

Εκεί μπορούν να δούνε τις επιδόσεις αλλά και τα κέρδη των εφαρμογών και σήμερα η Apple πρόσθεσε ακόμη μια δυνατότητα που θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο.
Τώρα οι προγραμματιστές μπορούν να δούνε από που πληροφορήθηκε κάποιος χρήστης για την εφαρμογή τους και είχε κίνητρο για να την κατεβάσει.
Για παράδειγμα αν κατεβάσατε μια εφαρμογή που την διαβάσατε στο blog μας ο προγραμματιστής θα ενημερωθεί και θα τον βοηθήσει για μελλοντικές του εφαρμογές αλλά και για ενημερώσεις για το που να τις προβάλει.
Για να έχετε πρόσβαση στην σελίδα του iTunes connect θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένος προγραμματιστής στην Apple και φυσικά να έχετε ανεβάσει εφαρμογές σε αυτήν.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !