Η Xiaomi δημιούργησε ένα δυνατό αντίπαλο του Apple Watch

0
Η Xiaomi η αλλιώς όπως συνηθίζεται να λέγεται η Κινέζικη Apple δεν σταματά να δημιουργεί νέα προϊόντα αντιπάλους της Apple και σήμερα μας παρουσίασε την νέα της δημιουργία στα έξυπνα ρολόγια το Weloop hey 3S.
Με μια πρώτη ματιά μπορεί εύκολα κάποιος να το μπερδέψει με ένα Apple Watch αφού έχουν σχεδόν την ίδια εμφάνιση.
Το Weloop hey 3S έχει όμως ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό που το κάνει πιο δυνατό στο ότι με μια μόνο φόρτιση μπορεί να κρατήσει μέχρι και 30 ημερες ασταμάτητα!
Το έξυπνο ρολόι της Xiaomi μπορεί να βυθιστεί μέχρι και 50 μέτρα κάτω από το νερό, είναι εξοπλισμένα με LCD οθόνη 1,28 ιντσών με ανάλυση 176 x 176 pixels, GPS και GLONASS ενότητες, αισθητήρα καρδιακού ρυθμού, καθώς και Bluetooth 4.2.
Η συσκευή μπορεί να παρακολουθεί το ρυθμό της καρδιάς κατά την εκτέλεση διαφόρων τύπων σωματικής άσκησης, όπως για παράδειγμα, ενώ κάνετε ποδήλατο.
Το προϊόν είναι σε θέση να ελέγχει την ποιότητα του ύπνου, ειδοποιεί σχετικά με τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις για τις εισερχόμενες κλήσεις και μηνύματα, σας επιτρέπει να ελέγχετε την αναπαραγωγή μουσικής και πολλά άλλα. Το πακέτο περιλαμβάνει ένα μαγνητικό φορτιστή και μπορεί να συνδεθεί σε οποιοδήποτε κινητό μέσο μιας εφαρμογής.
Το Weloop hey 3S θα το βρείτε στην τιμή των 539 Yuan που σημαίνει (κρατηθείτε) στα 78 δολάρια μόνο!!!
Τι λέτε θα έχει επιτυχία το νέο προϊόν της Xiaomi?





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !