Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Το Twitter ανακοίνωσε την λειτουργία "Twitter Lite"

Μια νέα λειτουργία ανακοίνωσε σήμερα το κοινωνικό δίκτυο του Twitter που ονομάζεται Twitter Lite και σκοπό έχει να βοηθήσει την κατάσταση σε πιο αργά δίκτυα.

Η «lite» εκδοχή της υπηρεσίας, λειτουργεί τόσο σε ios συσκευές όσο και σε Android καταλαμβάνει λιγότερο από 1MB του χώρου αποθήκευσης στη συσκευή σας, και έχει μέχρι και 30% ταχύτερους χρόνους εκκίνησης και ταχύτερους χρόνους πλοήγησης.
Επιπλέον, το Twitter έχει προσθέσει επίσης μια λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων στο Twitter Lite με αυτόματη εναλλαγή η οποία θα συμβάλει στη μείωση της χρήσης των δεδομένων σας έως και κατά 70 τοις εκατό.
Το Twitter έχει συνεργαστεί στενά με την Google για την ανάπτυξη του Twitter Lite χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα PWA (Προοδευτικά Web Apps).
Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στην mobile έκδοση της σελίδας στο σύνδεσμο εδώ.
Έτσι αν δείτε την μπαταρία στην συσκευή σας να κρατά περισσότερο μην εκπλαγείτε μπορεί και να ήταν η εφαρμογή του Twitter που την έτρωγε.


Σχόλια