Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ανανεωμένο με επιπλέον δυνατότητες έρχεται το TVOS 11 τον Ιούνιο

Νέες πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές αναφέρουν για νέα χαρακτηριστικά που θα προστεθούν στο TVOS 11 που θα μας παρουσιαστεί τον Ιούνιο.

Ανάμεσα σε αυτά θα είναι η δυνατότητα να συνδεθούνε πολλοί χρήστες με διαφορετικά Apple ID έτσι ώστε με το δικό τους προφίλ θα μπορεί ο κάθε χρήστης να έχει το δικό του περιεχόμενο.
Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι η λειτουργία «Picture in Picture» που υπάρχει στους υπολογιστές MAC και θα μπορεί κάποιος να δει ένα video και να ελαχιστοποιήσει το παράθυρο σε μια από τις γωνίες της οθόνης και την ίδια στιγμή να ξεκινήσει μια άλλη εφαρμογή.
Η πρώτη δοκιμαστική έκδοση θα παρουσιαστεί δημόσια με πρόσβαση στους προγραμματιστές στις 5 Ιουνίου στο WWDC 2017 μαζί με το ios 11 και τα υπόλοιπα καινούργια λειτουργικά.Σχόλια