Οι φορείς φέρνουν την τεχνολογία που μπορεί να αυξήσει σημαντικά την αυτονομία των smartphones

0
Είναι γνωστό ότι σε χαμηλή κάλυψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας ένα κινητό ξοδεύει περισσότερη ενέργεια για να διατηρήσει την σύνδεση του με δίκτυο.

Για το σκοπό αυτό δημιουργήθηκαν νέα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας που αυξάνουν σημαντικά την αυτονομία της συσκευής χωρίς την παρέμβαση του ανθρώπου.
Πρώτη εταιρία που ξεκίνησε την εγκατάσταση τέτοιων δικτύων είναι η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας KT στην Κορέα και επεκτείνεται σιγά σιγά σε ολόκληρη την χώρα.
Η τεχνολογία αυτή ονομάζεται cDRX και επιτρέπει σε μια συσκευή να παραμένει συνδεμένη αδιάλειπτα σε λειτουργία χαμηλής ισχύος.
Όπως φαίνεται και στις εικόνες η τεχνολογία cDRX που σταματά να είναι ενεργοβόρα όταν δεν χρησιμοποιούμε το τηλέφωνο και ενεργοποιείται ξανά όταν την χρειαστούμε ενώ παραμένει το τηλέφωνο συνδεμένο, παρομοιάστηκε σαν ένα αυτοκίνητο που σβήνει τον κινητήρα στα φανάρια για εξοικονόμηση καυσίμου.
Οι δοκιμές που έγιναν σε ένα Samsung Galaxy S8 έδειξαν πως εξοικονομεί ενέργεια αυξάνοντας τους χρόνους μεταξύ των φορτίσεων κατά 45%
Η τεχνολογία cDRX θα χρησιμοποιείτε τα επόμενα χρόνια σχεδόν από όλες τις εταιρίες.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !