Πως θα φτιάξετε τα δικά σας ringtones για το iphone σας

4
Πολλοί από εσάς δεν προτιμάτε να χρησιμοποιείτε το iTunes  για την δημιουργία ήχων κλήσεις και δυσκολεύεστε να βρείτε άλλες λύσεις.

Για το σκοπό αυτό σας έχω έτοιμες λύσεις έτσι ώστε να βάλετε οποιοδήποτε ήχο επιθυμείτε από εκατοντάδες επιλογές χωρίς να χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις παρά μόνο τον υπολογιστή σας.
Σας προτείνω 3 σελίδες που θα βρείτε σίγουρα αυτό που ψάχνετε και πάμε να τις δούμε μια μια.

Η πρώτη επιλογή είναι της σελίδας ZEDGE που οι περισσότεροι από εσάς θα την γνωρίζετε και θα βρείτε δεκάδες έτοιμα ringtones και μάλιστα στην μορφή για iphone όπου δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα παρά μόνο να κατεβάσετε αυτά που σας ενδιαφέρουν να τα προσθέσετε στο itunes και να κάνετε συγχρονισμό με την συσκευή σας.
Όλα τα ringtone είναι διαθέσιμα στην σελίδα εδώ.


Οι άλλες δυο επιλογές δεν έχουν έτοιμα ringtones για τα iphone για το λόγο ότι είναι σε μορφή MP3 αλλα πέρα από το ότι θα βρείτε παρα πολλές επιλογές που ανανεώνονται καθημερινά σας έχω μια σελίδα όπου θα μετατρέψει για εσάς οποιοδήποτε αρχείο ήχου σε ringtones για τα iphone και είναι στο σύνδεσμο εδώ.


Άλλες δυο πολύ αξιόλογες σελίδες είναι η musicpleer και η freeringtonedownload όπου και εδώ θα βρείτε πολλά ringtones σε μορφή MP3 που μπορείτε να κατεβάσετε πηγαίνοντας επάνω τους και με δεξί κλικ να το αποθηκεύσετε και να το επεξεργαστείτε στην σελίδα που αναφέρθηκα πιο πάνω.

Έτσι μπορείτε να έχετε πάντα νέα αλλά και όσα σας ενδιαφέρουν ringtones στην συσκευή σας για να εντυπωσιάζεται.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !