Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

picTrove Pro: AppStore free today....Ο ευκολότερος τρόπος για να βρίσκετε εικόνες που σας ενδιαφέρουν

Πολλές φορές ψάχνετε εικόνες για να στολίσετε την συσκευή σας η ακόμη και για να στείλετε επισυναπτόμενες σε ένα μήνυμα και για πολλούς άλλους λόγους, ψάχνοντας για κάτι συγκεκριμένο.

Φυσικά μπορείτε να το κάνετε από ένα browser όπως στο Safari η κάποιον άλλο που όμως τα αποτελέσματα θα είναι συγκεκριμένα από μια μηχανή αναζήτησης.
Εδώ θα σας φανεί χρησμοί η εφαρμογή "picTrove Pro" όπου δουλειά της είναι να ψάξει να βρει εικόνες για εσάς από πολλές και διαφορετικές πηγές.
Μπορεί να αναζητήσει εικόνες από

* Google Images
* Bing Images
* Flickr
* Photobucket
* Facebook.com
* Tumblr.com
* Wordpress.com
* Blogger (blogspot.com)


Έτσι μπορείτε να αποθηκεύσετε τις εικόνες που σας ενδιαφέρουν άμεσα στην συσκευή σας.
Η εφαρμογή picTrove Pro από 9,99 της αρχικής τιμής της είναι διαθέσιμη δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα στο σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/id433016309
Σχόλια